מדוע הצואה תקועה בבסיס הסטומה ולא יורדת לתוך השקית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/02/2014 | 22:12 | מאת: דני

לפני חודשיים עברתי ניתוח לכריתת רקטום ושמו לי סטומה קבועה לפעמים בבוקר הצואה יורדת לשקית של הסטומה אבל בצהריים ובערב כשאני מחליף אז הצואה נשארת בבסיס עכשיו גם בבוקר נשאר חלק בבסיס וחלק יורד בשקית הצואה היא עדיין במרקם דייסתי רכה לא מוצקה מדוע הצואה לא יורד לתוך השקית ותקוע בבסיס?מדוע הצואה לא יורד לתוך השקית ותקוע בבסיס? מה אפשר לעשות? האם בחיים לא תהיה לי צואה מוצקה?

12/02/2014 | 22:39 | מאת: ברק הישן

יש סוג של תכשיר דיאורדורנט שמכיל גם איזשהו חומר סיכה שעוזר לצואה לרדת. אין לי מושג איך זה עובד אבל. תזמין, מה יכול להיות. (תבדוק אולי בקטלוג של הוליסטר או שתשאל אחות. אני די בטוח שראיתי משהו כזה)

18/02/2014 | 00:32 | מאת: nav

הדאודורנט האמור הוא מעין שמן סיכוך למטרת ניתרול ריחות בשקית בלבד. ע"מ שהכל יזרום לשקית עליך לשתות יותר נוזלים כדי לגרום ליציאות יותר רכות וזה יפתור את בעייתך.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה