ים המלח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/02/2014 | 22:10 | מאת: שלומי

יש לי סטומה קבועה ורציתי לשאול תוך כמה זמן לאחר הניתוח של כריתת הרקטום אפשר לשחות בים המלח? האם יש ציוד מיוחד לים המלח? האם 3 חודשים לאחר הניתוח אני יכול להיכנס לים המלח? האם מי מלח מלוחים יכולים לשרוף לי בסטומה?

12/02/2014 | 22:35 | מאת: ברק הישן

עם הסטומה דבוקה היטב לא אמורה להיות בעיה להיות בים המלח נדמה לי. אולי לשים גם טגדרם או משהו כזה בנוסף לציוד הרגיל. זה מה שאני עשיתי כשהלכתי לים. (רגיל) הבעיה בניתוח ברקטום שהוא יהיה חשוף למים ואולי יכאב. אבל אני מניח שכדאי לשאול מישהו מיקצועי יותר.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה