תסמונת מעי הדק לאחר ניתוח אלסטומיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/02/2014 | 08:45 | מאת: נינה

בעלי בן 47 עבר ניתוח מעי הדק בגלל אפסס בצד י ימין ניתוח אלסטומיה זמני עד להחלמה של האפסס עבר חודש מאז הניתוח והרופאים לא מצליחים לעצור את ירידת הנוזלים הוא מאבד כל יום8 9ליטר נוזלים מחובר שלושה שבועות לעירוי נוזלים עקב התיבשות מטופל. לומוטיל כדורים וזריקה octreotde לא עוזר בבקשה תעזרו לנו למצוא פתרון לבעיה והמלצה אודה לתשובתכם בהקדם תודה מראש נינה

03/02/2014 | 18:43 | מאת: רן

שלום נינה, לצערי אנחנו לא רופאים ולא יכולים להציע עזרה רפואית.. מה שכן הייתי מאוד ממליץ זה להזמין לבית החולים רופא בכיר כלשהו (מבית חולים אחר) באופן פרטי, כדי לקבל חוות דעת שניה על המצב. חשוב לדעת שזכותכם תמיד להזמין רופא פרטי לבית החולים (כמובן על חשבונכם או במימון הביטוח המשלים אם יש לכם) שיסתכל על המצב לעומקו וייתן לכם חוות דעת נוספת כיצד יש לטפל. אני ממליץ להזמין רופא בכיר מומחה מבית חולים גדול כמו איכילוב, תל השומר, ביילינסון, אסותא, רמב"ם, הדסה, וכו'. במידה והבעיה נוצרה בגלל הניתוח יש להזמין רופא כירורג, לעומת זאת עם הבעיה קשורה למחלה הבסיסית יש להזמין רופא גסטרו. כמובן שאם לא בטוחים אפשר גם להזמין את שניהם! במצב שאת מתארת חשוב לקבל את חוות הדעת הטובה ביותר שאפשר. אם גם תסבירו לרופא הפרטי שזה מקרה דחוף, בד"כ תוכלו לקבל ממנו ביקור בבית החולים ממש מהיום למחר.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה