סטומה וספורט

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/01/2014 | 22:13 | מאת: אדיר

אומרים שאפשר לחזור לאורך חיים רגיל, איך אפשר לעשות ספורט עם סטומה?? שקית מתנדנדת ולעיתים בולטת מבעד לחולצה ואפילו מתחתיה, בסיס מתרטב יתר על המידה מזיעה וממקלחות מרובות. אשמח לשמוע איזה כושר אתם עושים?

30/01/2014 | 23:48 | מאת: אודי

אני תופס את השית עם הגומי של המכנס ויש גם את החגורה של הוליסטר. זה מספיק כדי להתאגרף עם שק.

03/02/2014 | 18:32 | מאת: רן

אני עושה בימינו חדר כושר. פעם הייתי עושה יוגה. לגבי השקית הבולטת - מהצד העליון אני מקפל ומשטח את השקית בעזרת מדבקות טגדרם. יש גם אנשים שמשתמשים בחגורת גב או בחולצת טופלס קטנה, אם כי אני מוצא את זה פחות נוח כי אז מזיעים בזה. יתר השקית מוחזקת במקום על ידי המכנס. לגבי מקלחות - לפני המקלחת אני אוטם את הבסיס עם מדבקות טגדרם מכל הצדדים, ואחרי המקלחת מוריד אותן ומייבש את הבסיס. זה עוזר לי מאוד למנוע נזקים מהמקלחת. לבסוף, הפעילות עצמה בהחלט מקטינה את הזמן שהמדבקה מחזיקה... נגד זה אין הרבה מה לעשות. אצלי בלי ספורט צריך להחליף בסיס כל 5 ימים בערך, וכשאני פעיל זה יורד לכל 3-4 ימים.

05/02/2014 | 16:25 | מאת: פבל

שלום אני בעל סטומה בת 4 חודשים .אולך לחדר כושר , בלי שום בעיה-ריצה.הרמת משקולות.סאונה אם יש שאילות תיתקשר 0544761884

מנהלי פורום סטומה - תמיכה