סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/01/2014 | 19:59 | מאת: מלי אילת

שלום לכולם יש לי תינוקת בת חצי שנה עם סטומה עקב מחלת הירשפרונג ואף אחד מה מישפחה לא רומה לשמור עלייה והאמת היא שלא הכרתי אנשים אחרים שיש להם תינוקות אם סטומה ואני מחפשת מטפלת שתעזור לי אשמח אם תעניקו לי תשובות ואשמח להכיר אמהות שנימצאות במצב שלי תודה

24/01/2014 | 21:29 | מאת: ברק

אני חושב שראיתי כאן מספר הודעות של הורים. את יכולה אולי לבצע חיפוש. למשל: http://www.doctors.co.il/forum-4546/message-24979#message-24979 לי לצערי אין כלל ידע לייעץ, אני אפילו לא יודע אם המוצרים הם אותם מוצרים. (אני מניח שלא) אולי כדאי לפנות לאחות סטומה. אפילו של החברות הגדולות.

26/01/2014 | 15:47 | מאת: טל

היי מלי קודם את לא לבד. יש הורים לילדים עם סטומה לאו דווקא בגלל אותה מחלה אלא התוצאה - סטומה. האם את מאילת או ששם משפחתך הוא אילת? לא הבנתי בדיוק במה את זקוקה לעזרה: לידע, לקושי ספציפי, למטפלת, למה?

03/02/2014 | 12:30 | מאת: אודי

אני עם סטומה וגם מטפל בתינוק פול טיים. אם אני יכול לעזור - אשמח. אני ב- 0558861021.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה