נסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/01/2014 | 16:33 | מאת: איתמר

הי אני נוסע לתאילנד בעוד שבוע.מישהו יודע איפה אפשר להשיג שם ציוד לסטומה במידה וצריך? כמובן אני לוקח גם ציוד איתי. תודה

24/01/2014 | 21:20 | מאת: ברק

כשהייתי בתאילנד זה היה בלי סטומה אבל אני זוכר שרק בבנקוק היו מספר בתי מרקחת ואני בספק אם היו להם מוצרי סטומה שם. שאר המקומות היו די מבודדים. (אני הזדקקתי רבות לשירותים וגם את זה הם לא סיפקו טוב) אני טסתי לגאורגיה לפני כמה חודשים וארזתי מספר "מנות" של ציוד סטומה. טסתי ל-10 ימים ובכל מנה היה ציוד ל-20. שמתי מנת ציוד בתיק של כל אחד מהשותפים שלי ואצלי שתי מנות, אחד בתיק הראשי והשני בתיק הקטן. (לכל המקרים, שייגנב התיק שלי, או אפילו של כל השותפים). אבל אני מבין שזה פרנואידי מדי. בכל מקרה, לצערי אין לי תשובה היכן ניתן לקנות. (גם בחיפוש מהיר באינטרנט, לא מצאתי תשובה) אבל כן כדאי להתכונן לכל סנריו קיצוני שאפשר לחשוב עליו לדעתי.

26/01/2014 | 16:28 | מאת: רן

כדאי לך לפנות אליהם. בזמנו הייתה להם רשימה של אחיות סטומה בכל העולם, שהיה אפשר לקבל לפני טיסה לחו"ל. אולי יש להם גם אינפורמציה נוספת? שווה לבדוק.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה