סקר - חגורות סטומה וכו'

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/01/2014 | 23:26 | מאת: אורח

אשמח לשמוע פתרונות לשימוש יומיומי עם שקית סטומה, איך אפשר להתלבש כרגיש מבלי שיש משהו בולט בחולצה באיזור הבטן? הבנתי שיש חגורות עוזרות בנושא הנ"ל, אשמח אם תוכלי לחלוק את הניסיון שלכם.

21/01/2014 | 11:22 | מאת: ברק

אני נמצא במירוץ תמידי אחרי החגורה המושלמת. מלבד זה שאני 100% מהזמן עם החגורה שמתחברת לשקית. של הוליסטר. (חינם דרך קופות חולים) רכשתי שרוולים כאלו שלבטן שיסתירו את הסטומה. הבעיה איתם - שאני מרגיש שהקיבולת של השקית הופכת לכמעט אפסית. לא משתמש בזה בחורף בייחוד כשאני עם חולצה ארוכה. עכשיו הזמנתי חגורה של STOMAPLEX שאמורה גם להגן עליה קצת. אני מקווה שהיא תהיה טובה. אוכל לעדכן אותך כשאקבלה. (אני משתמש בבסיס ושקיות של הוליסטר)

21/01/2014 | 17:25 | מאת: רן

היי אורח, אני בד"כ לא משתמש בחגורות כיוון שאני לא מוצא אותן נוחות במיוחד. במקום זה אני משתמש במדבקות טגדרם על מנת להצמיד את השקית לבסיס - זה עובד טוב, מחזיק בקלות כמה ימים, ומשטח את השקית כמעט לגמרי. אם אתה רוצה לנסות, התהליך מאוד פשוט - תתחיל מלקפל את החלק העליון של השקית כלפי מטה כמה שאפשר, עד לגובה של הסטומה, ואחר כך קח מדבקת טגדרם ופשוט קבע את הקיפול. אני מדביק את הטגדרם כך שהוא כמעט ולא נוגע בעור, והוא ברובו מודבק לחלק העליון של הבסיס (שעכשיו חשוף בגלל הקיפול) ולחלק העליון של השקית המקופלת.

22/01/2014 | 08:49 | מאת: אורח

תודה רן, אני חושב שהבנתי, אבל אם אתה מקפל את השקית מלטה למעלה אז אתה מאבד חלק ניכר מהנפח שלה. האם אתה מחליף מדבקה כל פעם שאתה מחליף שקית? האם אתה צריך להוריד את המדבקה בכל ריקון? קיבלתי המלצה חמה על מוצר בצורת שרוול, ביצעתי הזמנה אשר אקבל אותה בקרוב. אתה מכיר את שרוולי בד גמישים? הבנתי שזה ממש נוח כי זה מצמיד את השקית לגוף ומכסה אותה ככה שלא יוצא מצב שהיא חשופה לעין.

24/01/2014 | 16:30 | מאת: איתמר

אם יש לך אפשרות להביא מארצות הברית. מעולות וספורטיביות איתמר

מנהלי פורום סטומה - תמיכה