לייזר זה במקום פילינג?עוזר בצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/04/2011 | 15:00 | מאת: מעוניינת לדעת

03/04/2011 | 15:12 | מאת: מעוניינת לדעת

למה מיועדים ? רק רופאים מורשים מתי? הנ"ל לצלקות אקנה ?לקמטים? לקימטוטים? למיצוק? במה מטפלים? (רוצה קצת ידע-וסדר בבלגן) )ובאמת מוכיח-הוכיח את עצמו?מאחד מהם? .(בשוק יש הרבה מכשירים והציבור ברובו לא יודע שהוא קיים או למה מיועד). תודה אם נקבל קצת אינפורמציה.הבנתי שהרבה קוראים יש פה.שנבין סוף-סוף.תודה שוב!!!!!!!!!!!!!!

03/04/2011 | 22:20 | מאת: ד"ר כהן שרית

גלי רדיו(RF )גורמים לחמום הרקמה וע"י כך להתכווצותה המיידית ומאיצים ייצור סיבי קולגן חדשים בטווח ארוך יותר ,כלומר מיצוק. אימטריקס הינו מכשיר חדשני,המשלב טכנולוגיה חדשנית:שיוף רקמה בצורת רשת במשולב עם חימום הרקמה ע"י גלי הרדיו התוצאה-שיפור בפגמנטציה,בקמטוטים ובמרקם עור הפנים וכן מיצוק העור.יתרונות- טיפול קל המאפשר שיבה מהירה לשגרה בעל תוצאות מרשימות ,גם לבעלי עור כהה.דורש ע"פ רוב סדרת טיפולים. בהצלחה!!!

03/04/2011 | 18:56 | מאת: ד"ר כהן שרית

פילינג ( קילוף של העור) ניתן לבצע באמצעות חומריים כימי ( פילינג כימי) או באמצעות לייזר (פילינג לייזר).ניתן גם לקבוע את עומק הפילינג (שטחי,בינוני ועמוק) בהתאם לבעייה אותם רוצים לתקן כגון-שיפור כתמי פגמנטציה,קמטוטים וקמטים ושיפור צלקות אקנה. קיימים הרבה מכשירי לייזר בשוק וכאלו המתיימרים להיות לייזר.מכשירי הלייזר מאופיינים באורך גל ספציפי-בהתאם למטרה,בשיטה רציפה אן בשיטת רשת (המזרזת את תהליך הריפוי) בהתאם לבעייה אנו מתאמים את הטיפול היעיל ביותר.בהצלחה!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים