גירוד לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

06/10/2015 | 13:09 | מאת: גליה

עברתי ניתוח להסרת גוש בשד והקרנות. באזור שבין הצוואר לכתף היתה לי כוויה קשה והעור התקלף באופן עמוק, לא רק שכבה עליונה. העור נרפא באופן קיצוני אבל נותר "שזוף" ויש לי גירוד טורדני כבר חודשיים וחצי. זה גם קצת נפוח, אבל מה שמפריע לי זה בעיקר הגירוד. מה אפשר לעשות?

בוקר טוב, הגירוד נובע בעיקר מיובש מקומי. כל משחה ( כמו המשחה שקבלת בזמן ההקרנות או קרם גוף וכדו') שתביא לחלוח (רטיבות) במקום הכויה תביא להקלה. בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן