ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/12/2016 | 00:23 | מאת: רות

שאלה גברת שסובלת ממשקל יתר עם עודפי עור ושומן גדולים בעיקר ברגלים. .לפני ניתוח בריאטרי שכרגע מתעכב .קיימת המלצה של מנהל מחלקת כלי דם במרכז רפואי כלשהו.ההמלצה היא לבצע כרגע ניתוח או מספר ניתוחים חלקים להסרת עודפי עור ושומן חלקי על מנת לאפשר תפקוד יום יומי ויותר חשוב מכך לשמור על היגיינה אישית האם המלצה כזאת תאפשר ניתוח פלסטי בריאותי גם לפני ניתוח בריאטרי הגברת נמצאת בהשגחת דיאטנית

18/12/2016 | 12:09 | מאת: ד"ר מאייר יצחק

אין נתונים לגבי הגיל והמצב הבריאותי. לנתח במשקל עודף מסוכן בריאותית ויש לקחת בחשבון את את הסיכון הנ"ל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית