גניקומסטיה- אשמח לתשובות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/11/2016 | 00:51 | מאת: דניאל

היי שלום אני כבר מספר שנים סובל ממראה של חזה נשי אשר כמובן פוגע באורח החיים שלי, וגורם לאי נוחות ואפילו לבושה. מחיפושים באינטרנט כנראה לפחות מדובר בגניקומסטיה. השאלה שלי איך אפשר לדעת האם המראה הוא מגניקומסטיה או מעודף משקל? אני שואל כ75 ק"ג גובה 1.80 והמשקל שלי הוא כ5 ק"ג מעל המשקל התקין. אשמח לעזרה.

17/11/2016 | 13:31 | מאת: גבי

דניאל שלום רב , שמי גבי ואני סבלתי מגניקומסטיה, נותחתי לפני חצי שנה ע"י ד"ר צח שרוני, הדבר היחדי שאני מתלונן עליו זה שלא עשיתי את זה קודם. ניתוח פשוט, יחס מקסים של מנתח וצוות המרפאה. ממליץ לגשת ליעוץ ובמידה וכן תעשה. יש אכות חיים אחרי הניתוח

17/11/2016 | 13:31 | מאת: גבי

דניאל שלום רב , שמי גבי ואני סבלתי מגניקומסטיה, נותחתי לפני חצי שנה ע"י ד"ר צח שרוני, הדבר היחדי שאני מתלונן עליו זה שלא עשיתי את זה קודם. ניתוח פשוט, יחס מקסים של מנתח וצוות המרפאה. ממליץ לגשת ליעוץ ובמידה וכן תעשה. יש אכות חיים אחרי הניתוח

20/11/2016 | 10:04 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

היבדק ע"י רופא המשפחה ובמידה ובריאותית והורמונאלית הכל תקין ,התייעץ בכירורג פלסטי לתקון מראה השדיים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית