תוצאה לא טובה הצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/11/2016 | 00:02 | מאת: שאלה

לפני 4 חודשים עברתי ניתוח הצמדת אוזניים. מיד לאחר הורדת התחבושות היה אפשר לראות שאוזן אחת נראית לא טוב, בצורה שהחלק האמצעי שלה יותר צמוד והחלק העליון והתחתון מרוחקים. מעין צורה של- )) נראה לא טבעי ולא מאפשר לי מבחינה אסתטית ללכת עם קוקו כמו שרציתי. בנוסף הצלקת מאחורי האוזן לא מחלימה יפה, זה נראה שהיא קצת מעוותת בניגוד לאוזן השנייה שם זה נראה טבעי גם מקדימה וגם מאחורי האוזן. השאלה האם זה עוד ישתנה והאוזן תקבל צורה יותר טבעית, או שאחרי 4 חודשים אפשר לקבוע שזה לא ישתנה? ובמידה וזה לא משתנה, לאחר כמה זמן ניתן לעבור ניתוח תיקון? בתודה

11/11/2016 | 22:01 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ככל הנראה שהתיקון איננו מושלם. במידה ויש צורך בניתוח מתקן הדבר יתבצע לאחר לאחר כ-6 חושים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית