הוצאת ציסטה בקרקפת - חשיפה למים ולשמש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/11/2016 | 00:04 | מאת: רוני

שלום רב, לפני מספר ימים הוצאה לי ציסטה מהקרקפת. הוצאת תפרים בעוד כשבוע וחצי. א. לאחר הוצאת התפרים, האם ניתן לחזור לבצע פעילות במים כרגיל (שחיה, צלילה)? ב. במשך כמה זמן מומלץ להימנע מחשיפה לשמש? האם ניתן להסתפק במריחת קרם הגנה על האזור? ג. לאחר הוצאת התפרים, האם רצוי למרוח משחה שנועדה להקטין את הצלקת? בתודה מראש!

09/11/2016 | 10:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ממליץ לשאול את השאלות את הרופא המנתח. בכל מיקרה הייתי ממליץ לחכות לפחות שבוע לאחר היצאת התפרים וסגירה מוחלטת של הפצע.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית