ניתוח הרמת חזה- אחוז ניתוחים חוזרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/11/2016 | 18:12 | מאת: יעל

שלום, לאחר ירידה של כ 30 קילו החזה שלי שהיה מאוד גדול ממש נפול בדרגה הכי חמורה שיש. אני מעוניינת לבצע ניתוח להרמת חזה,ללא שתל(כי עדיין החזה די גדול). קראתי ברשת שאחוז ניתוחי התיקון בהרמת חזה עומד על 30 אחוזים. האם זה נתון נכון, או שלא הבנתי טוב? ותוך כמה זמן הצלקות לאחר הניתוח הופכות להיות בהירות ומגיעות למצבן הסופי? תודה מראש

02/11/2016 | 09:31 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ללא בדיקה לא ניתן ניתן לתת חוות דעת פרטנית. לפי התיאור שלך לגבי איכות הרקמה ,גם אם תתקבל תוצאה טובה,סכוי גדול שהשדיים יצנחו שוב ,ויתכן שגם לאחר תקופה קצרה. אין דרך להבטיח את איכות הצלקות מאחר והתוצאה נקבעת לפי התכונות הגנטיות של רפוי פצע.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית