שאלה על מילוי צלקת שקועה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/11/2016 | 20:57 | מאת: אביב

שלום דר' לפני כעשור ביצעתי ניתוח לשאיבת שומן, כולל בפנים. נותרה לי על הלחי צלקת שקועה. כשנה לאחר מכן מילאתי אותה בחומר שעשוי מכרבולת, שהוא זמני. התוצאה הייתה יפה אך התפוגגה. רציתי לשאול אותך האם יש היום חומרים למילוי שאינם מתפוגגים, או לחילופין האם אפשר למלא את השקע באמצעות השתלת שומן ממקום אחר בגוף? תודה, אביב

02/11/2016 | 09:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה וקיבלת תוצאה טובה במילוי עם חומצה היאלורונית ,הייתי ממליץ להמשיך בטפול הנ"ל. ניתן לנסות לתקן את השקע ע"י רקמת שומן. לא תמיד התוצאה המתקבלת טובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית