ניתוח להגדלת/ הרמת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/10/2016 | 13:23 | מאת: קרן

היי, אני בת 40 אחרי 3 לידות- רזה ( די מרוצה ממבנה הגוף שלי- חוץ מהחזה המזעזע) אף פעם לא היה לי חזה גדול ( חזה מידה B אולי טיפה גדול יותר). לאחר הלידות וההנקות החזה שלי פשוט התרוקן ולא נשאר לי כמעט כלום ( כמו שקיות שוקו ריקות- השאר רק העור שעטף אותם) אני חייבת ללכת עם חזיית פושאפ עם מילוי אחרת אני שטוחה כמעט לגמרי - אין לי מילוי לחזה.... אני רוצה לשנות את המצב. למלא את השדיים מחדש ( לא יודעת אם זה הרמת חזה או הגדלת חזה- לפי דעתי ברגע שהחזה יקבל נפח הוא גם יעמוד כי לא נשאר שם כלום). העבודה שלי מאד תובענית ( הייטק). האם יש מצב לעבור ניתוח יום חמישי וביום ראשון לחזור לעבודה? ( עבודה לא פיזית- ישיבה ליד מחשב) אפשר כמובן לקחת משככי כאבים... תודה!

31/10/2016 | 16:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והשד קטן בגלל הצטמצמות נפח הרקמות אך הפטמה בגובה תקין ,יש להוסיף נפח בעזרת שתל. במידה והפטמה צנחה מתחת לכפל התת שדי ,יש להשלים את הניתוח ע"י כריתת עודפי עור בקוטב התחתון ושינוע הפטמה למקומה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית