אוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/10/2016 | 13:30 | מאת: פרח

דר שלום , בני בן 4 וחצי חודשים , נולד עם אוזניים צמודות אך כל הזמן כשהוא ישן או שוכב אוזן ימין מתקפלת וכרגע אוזן ימין מאוד בולטת יחסית לשמאל . כמה שאני מנסה להקפיד לסדר את האוזן היא עדיין מתקפלת ... בני יחסית גבוהה האם יש קשר לגדילה של האוזן ? יש סיכוי שהראש יגדל וזה יסתדר ? יש משהו שאני יכולה לעשות או פשוט להניח לזה ?

31/10/2016 | 16:30 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואפרכסות האוזניים חא יהיו במצב תקין לאחר סיום התפתחותם בערך בגיל 8,ניתן לתקנם באופן כירורגי. אינני מכיר דרך שמרנית לשנות את תצורת ומנח האפרכסות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית