פציאליס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/10/2016 | 14:44 | מאת: טלי

שלום. בתי בת כמעט 19.לפני כ 4-5 שנים חלתה פעמיים בפציאליס,בפעם הראשונה בגיל 12 לערך,שיתוק בצד שמאל של הפנים.סרבה לקבל טיפול .נשאר שרידים בזווית הפה ובעין.פעם שניה שיתוק קל גם באותו מקום,קיבלה טיפול. עדיין נשארו שרידים של חולשה בעיקר בזווית הפה כשהיא מדברת זה ניכר( למי שמכיר אותה היטב) ומעט באזור העין והגבה. היא מטופלת ע"י כדורים נוגדי דיכאון כי המראה שלה גרם לה להסתגרות בבית. אנשים אחרים לא שמים לב לשינוי בפנים אבל היא כן. האם יש מה לעשות כדי לסדר את החולשה שקיימת באזור הפה והעין. תודה.

31/10/2016 | 16:43 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תבקשי את רופא המשפחה להפנותה למרפאת חוץ לכירורגיה פלסטית באחר מבתי החולים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית