הסרת נקודות חן פלוס ביופסה ללא תפרים אפשרי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/10/2016 | 18:49 | מאת: דוד

הרופא מצא אצלי מספר נקודות חן חשודות, הפנה אותי לכירורג פלסטי להסירם באופן כירורגי פלוס לקיחת דגימה לביופסיה. מאוד מתסכל אותי לעבור כל כך הרבה ניתוחים, במיוחד כאשר בכל פעם יש צורך בתפרים לאחר הניתוח. התפרים מציקים לי ומנועים ממני פעילות פיזית. העבודה שלי היא עבודה פיזית קשה ולכן איני יכול לעבוד מספר ימים לאחר כל ניתוח. האם קיימות דרכים אחרות להסיר נגע ולקחת ביופסיה? למשל חתך קטן ללקיחת דגימה ושאר ההסרה תתבצע בלייזר או בשיטה מתקדמת אחרת? האם אפשרי לוותר על לקיחת דגימת ביופסיה?

17/10/2016 | 21:32 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והרופא ביקש להסיר נגע הדבר נעשה מסיבה רפואית. לכן אין ברירה אלא לכרות את כל הנגע בשלמותו,ולשלוח לבדיקה.,

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית