הורדת נקודות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/10/2016 | 22:47 | מאת: אייל

שלום, בן 22 ברקע מחלת מפרקים אוטואימונית. לאחרונה עובר בירור קרדיולוגי עקב הפרעות קצב מסוג פעימה מוקדמת. יש לי נקודת חן אחת מעל השפה, ועוד נקודת חן בצוואר הקדמי, ונקודת חן בצוואר מאחורה. אני מעוניין להסיר את כל הנקודות הללו אך רציתי לשאול: 1.באיזה חומר משתמשים בהרדמה המקומית לפני הסרת הנקודות? 2.זה מקובל להסיר שלוש נקודות חן באותו יום? 3.אחת מהנקודות היא בצוואר הקדמי קרובה לעורק הראשי,זה לא מסוכן לחתוך בסכין את הנקודה באזור הזה? בשיטה של הורדה בסכין נשארת צלקת קטנה או יחסית משמעותית? תודה על ההתייחסות.

15/10/2016 | 22:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הנגעים מוסרים בכריתה ,ונותרת צלקת שאיכותה נקבעת ע"י תכונות רפוי הפצע שלך. ניתן לכרות את הנגעים באותו היום. התייעץ ברופא המטפל המטפל לגבי החומר שיוזרק להרדמה מקומית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית