בירור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/10/2016 | 13:55 | מאת: נורית

שאלתי אני גברת בת 56 לפני ניתוח בריאותי כרגע עם עודף גדול של עור ושומן.עם המלצות להוריד חלקית עודפים כדי לאפשר ברור ברכים לפני החלפת מפרק ברך.וכן החלפת מפרק כתף האם ניתן לבצע את התהליך הפלסטית תוך כדי ההורדה במשקל .יש לציין כי העודפים מקשים על שמירת היגיניה תודה על התשובה

05/10/2016 | 10:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

יש להתייחס אל הבעיה ברצינות. ממליץ שתתייעצי במנתח שעוסק בבעיות של משקל עודף,ולאחר ירידה משמעותית במשקלך,סיכויי הצלחת הניתוחים האורטופדיים תגדל משמעותית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית