תוצאות בדיקה של גוש בזרוע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/09/2016 | 05:35 | מאת: שרביט

שלום, לאחרונה אישתי קיבלה תוצאות של האולטסאונד שעשת לבדיקת הגוש בזרוע. הגוש בזמן האחרון ממש התחיל לבלוט החוצה והעור מעליו שונה בצבע. להלן התשובות תת עורי הודגם תהליך היפואקוגני ולא הומוגני עם הסתדיידויות זעירות בתוכו גבולות מטושטשים. בגודל 1.2 x 0.7 הסננה ניכרת של שומן מסביב. טיבו של הממצא לא ברור. במידה ואם עש צורך קליני נדרש לעשות ביופסיה

22/09/2016 | 10:03 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כפי שמומלץ. מאחר ואין אפשרות להחליט לפי בדיקות הדמיה על מהות הנגע,יש להוציא ממנו מקטע ןלשלוח לבדיקה פתלוגית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית