איזה שיטה מתאימה להסרת נקודות חן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/09/2016 | 22:30 | מאת: ירין

ד"ר מאייר שלום, יש לי מספר נקודות חן(גב, צוואר אוזניים), שאובחנו כשפירות בבדיקת דרמטוסקופ אצל רופא עור. למרות זאת, מסיבות אישיות(לא אסתטיות)אני מעוניין להסירן באמצעות שיטת הסרה שתמנע לחלוטין את הסיכוי להתמרה סרטנית בהן בעתיד - האם זה נכון ששיטת ההסרה היחידה שעונה לכך נקראת "הסרה מלאה-Excision"(בניגוד לשיטת "הסרת בסיס הנגע-Shaving" שלא עונה על כך)?

22/09/2016 | 09:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

זה נכון ואני ממליץ כל נגע שהוצא לשלוח לבדיקה פתלוגית. בכל מקרה יש לשקול לעקוב אחרי נגעים פיגמנטרים שנראים שפורים. כל כריתה ,משאירה צלקת.

25/09/2016 | 22:51 | מאת: מיכלי

הייתי אצלו והוא הוריד לי נקודות חן באקסיזיות והוא עדין ולא השאיר סימנים או צלקות אלוף !!!!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית