טיפול בכוויות דרגה 3

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/09/2016 | 15:02 | מאת: נטלי

שלום, נכוויתי לפני 4 ימים מאש גלויה ברגל במספר מוקדים. לאחר יומיים נפגשתי עם רופא המשפחה שלי והוא טען שמדובר בכוויות דרגה 3. הוא היה קצת מבולבל לגבי הטיפול שצריך לתת, וחיפש בגוגל פתרונות. לבסוף החליט על חבישת פולימם סילבר. אני עם החבישה כבר יומיים ואין שיפור כעת, להיפך.. האזור מאוד מודלק וכואב. אני תוהה האם טיפול זה הינו מספיק או שאני צריכה משהו נוסף או אחר. ובמידה וזה מספיק, כל כמה זמן כדאי להחליף תחבושת והאם לנקות את האזור בהחלפה ובמה.. תודה

15/09/2016 | 19:15 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אני מודע לאיחור בתגובה , אך מציע לפנות בדחיפות לטיפול אצל כירורג פלסטי במערכת הציבורית

19/09/2016 | 15:41 | מאת: נטלי פאר

התור הכי קרוב שכללית מציעה לי לפלסטיקאי הוא בדצמבר. חזרתי לרופא משפחה ביום חמישי האחרון וקבלתי הפניה ללין לרפואה דחופה. בדק אותי רופא (לא פלסטיקאי) והחליף לי את חבישת הפולימם במשחה "פלאמינל הידרו" (עם תחבושת עם שוליים דביקים מעל) הימים האחרונים מאוד כואבים, המגע של המים בפצעים במקלחת בלתי נסבל.. הכוויות מגירות המון מוגלע. האם זה תקין? אני קצת אובדת עצות. אודה ממש על כל עצה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית