שומות בצד שמאל ברכה השמאלית בראש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/09/2016 | 13:12 | מאת: גל

שלום רב, יש לי ברכה השמאלית שתי שומות במרחק ארבע סנטים זו מעל זו. קבעו לי תור להסרה כירורגית של השומות בהרדמה מקומית תת עורית. אני מדגישה שהשומות באותו צד ואקבל לכל שומה הרדמה בנפרד באותו זמן.הבנתי שהשומות נמצאות היכן שעובר עצב הגבה,האם עצב הגבה יכול להינזק עקב ההרדמה המקומית? ואם אכן יהיה נזק לעצב מהן ההשלכות? תודה רבה גל

15/09/2016 | 19:12 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בדרך כלל לא צריכה להיות פגיעה בעצב, בהוצאת נגעים עוריים. התייעצי עם הרופא המנתח בנוגע למקרה הספציפי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית