אפודת לחץ אחרי ניתוח גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/09/2016 | 06:48 | מאת: אורן

שלום רב, אני כ-5 ימים לאחר ניתוח גניקומסטיה. לפי הוראות המנתח עלי להיות עם אפודת הלחץ למשך 6 שבועות. אני רואה שיש מנתחים שמנחים על 4 שבועות. 6 שבועות זה לא יותר מידי? האיחוי וכו' לא נעשה בארבעת השבועות הראשונים? האפודה פשוט מעיקה קצת ולמעט מקלחת אני לובש אותה כל היום. תודה.

14/09/2016 | 13:28 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תפקידה של חגורת הלחץ הוא לעזור לריפוי הרקמות ולמניעת הבצקת באזור הניתוח. תקופת לבישת החגורה אינו מוחלט ותלוי בהחלמה. אם לאחר 4 שבועות תרד מרבית הבצקת, ניתן לשקול, בתאום עם המנתח, את הפסקת לבישתה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית