תפרים לאחר ניתוח מתיחת מפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/09/2016 | 17:23 | מאת: מיכל

שלום עברתי ניתוח מתיחת פנים לפני 5 ימים. נקבעה לי ביקורת והסרת תפרים 15 יום לאחר הניתוח מאחר והרופא שוהה בחול עד אז. מדובר בזמן רב לדעתי בניגוד לכל ההמלצות שאני קוראת באינטרנט ובאתר החברה עצמה. אני חוששת.. האם זה תקין? האם בגלל שמדובר בתקופה ארוכה לא ישארו סימני התפרים בצורה בולטת יותר? אנא דעתכם. תודה.

14/09/2016 | 13:21 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מיכל שלום לכל מנתח שיטת עבודה משלו ובניתוח מתיחת פנים ישנם סוגי תפרים שונים ואזורים שונים שמטופלים כל אחד בזמן המתאים לו. אני נוהג להסיר תפרים באזור העיניים לאחר כשבוע, באיזורים מסויימים ישנם תפרים נמסים ובראש אני משתמש בסיכות שאני מסיר בהדרגה, בין שבוע לשבועיים לאחר הניתוח. בכל מקרה, 15 ימים ללא בקורת לאחר הניתוח הם זמן ארוך מדי, גם אם לא מתוכננת הסרת תפרים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית