גוש ברגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/09/2016 | 16:50 | מאת: אלונה

שלום רב. בת 38. מזה כחודש סובלת מכאב בשוק ימין מעל הקרסול הפנימי (מקווה שהסברתי טוב ) בהתחלה הכאב היה רק במגע. עם בזמן הכאב הפך להיות תמידי גם ללא מגע. ולא יכולה לסבול בכלל מגע באזור. בנוסף מידי פעם הרגשת גרד פנימית כאילו בתוך הבשר מגרד שם. נטלתי ארקוקסיה לשלול מצב דלקתי ללא שיפור. עשו לי דופלקס ורידים שיצא תקין ואולטרסאונד רקמות וזו התוצאה : הודגם גוש שומני ממוקם בתוך שומן תת עורי בשוק דיסלקציה מדיחי בגודל 0.7×1.8 ס"מ גבול חד ללא זרימה בתוכו בדופלר. מדובר בגוש שומני במראה סונוגרפי שפיר. הרופאה הפנתה אותי לייעוץ כירורג פלסטי. אשמח להבין מה בעצם יש לי. האם זה מסוכן? האם צריך ביופסיה? ניתוח? אשמח להכוונה. תודה

09/09/2016 | 17:03 | מאת: אלונה

לציין שכלפי חוץ לא רואים כלום. הגוש לא בולט. הוא פנימי ואני מרגישה כאלו נוגע לי באיזה עצב . הרופאה כן הרגישה אותו במישוש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית