גניקומסטיה התעיצות וחוות דעת לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/09/2016 | 17:07 | מאת: אסף

אני בן 40 שוקל 130 קילו על 1.83 מאז שאני זוכר את עצמי היה לי חזה מוגדל להערכתי כאפ Cגם בתקופות שהיתי רזה וחטוב זה אפילו בלט יותר יש לצייין שאני נוטל תרופות רבות כגון ציפרלקס למיקטל לוסטרל ריטלין דרלין אומרפרדקס בנוסף אני חיייב לצייין שאני מקריח סובל מהזעת יתר כלל גופית שיעור יתר ובעיות פוריות כגון וריקוצלה הבנתי שהכל ככקשור בהורמון הטטטסטורון ובעודף פרולקטין השאלה שלי האם מנתחים גם במצב של השמנת יתר כי אני יודע בבברור שזה לא הסיבה הריקה קשיחה ברובה ואחוז קטן של שומן ואיזה בדיקות הורמנליות או דימות אני צריך לבצע לפני הניתוח הבנתי שמקרים מסוימים קופות החולים מממנות את הניתוח כי הוא בסל למרות שלא קל לקבל אישור אבל הבעיה גם נפשית.

09/09/2016 | 07:33 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציע שתופנה למרפאה לכירורגיה פלסטית באחד מבתי החולים ,ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית