עצמות לחיים/רכה בולטות(רחבות)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/09/2016 | 08:51 | מאת: תמיר

שלום רב, אני צעיר בן 24 והבחנתי שאצלי עצמות הרכה בולטות באזור של האוזניים וכאשר אצל שאר האנשים האיזור חלק וישר אחרי ניסיון לברר ממה זה נובע הצלחתי להבין שאולי מדובר בעודף בהרמון הגדילה (אקרומגליה) מכיוון שיש לי כפות ידיים ורגליים גדולות אבל לא עד כדי לוקה במחלה.. שאלתי היא איך ניתן לתקן את זה אם בכלל? ואם כן, זה חייב להיות ניתוח?

04/09/2016 | 08:54 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציע שתפנה לרופא המשפחה לבדוק שמצב בריאותך תקין,ולשלול בעיה הורמונאלית. לגבי הפגם האסתטי ,אין דרך לייעץ ללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית