אוזן אחת רחוקה לתינוק בן שבועיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/08/2016 | 16:25 | מאת: שירה

שלום, בני נולד לפני שבועיים וחצי ולאחר שבוע בו שתי אוזניו נראו סימטריות, אוזן ימין התחילה לבלוט קצת החוצה כאשר האוזן השנייה נשארה צמודה לראש. האם בשל גילו הצעיר יכול להיות שזו רק תופעה זמנית, או שזה ישאר כך? האם יש משהו שניתן לעשות על מנת שזה לא ישאר כך? שאלתי את רופא הילדים לגביי הדבקה בפלסטר מיוחד, משהו שקראתי ברשת, אבל הוא לא הכיר/התייחס לעניין יותר מידי. אשמח לתגובתך. תודה רבה, שירה.

30/08/2016 | 09:28 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר יעילות של הדבקת אפרכסות בהתפתחות צורת האפרכסת. בגיל 8 מעריכים את צורת האפרכסות ,ובמידה וצורתן מפריעה לילד ולהורים, ניתן לתקן בניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית