בליטה מעל נחיר לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/08/2016 | 00:50 | מאת: דניאלה

ד"ר שלום, אני כחודש ושבוע לאחר ניתוח אף. מעל נחיר ימין יש מאין בליטה שנראת כמו "ג'ולה", הדבר גורם למראה של נחיר ימין ארוך יותר ובתמונה כללית של הפנים ניראה כי הנחיריים ממש לא שווים. גם כשאני מרימה את הראש ומסתכלת על האף ניראה שבעקבות הג'ולה הנחיריים לא שווים כלל ושני צידי האף נראים שונים לחלוטין. האם אתה מכיר תופעה כזו? האם יש מה לעשות? תודה מראש על תשובתך

23/08/2016 | 14:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

עבר זמן קצר מידי כדי לבקר את תוצאת הניתוח . האף מקבל את צורתו הסופית בין 6-12 חודשים. בד"כ גם לפני הניתוח אין סימטריה מוחלטת בין שני צידיי האף. אותה פרופורציה מתקיימת גם לאחר ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית