גוש בראש מעל העורף - 3 שנים...

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/08/2016 | 15:44 | מאת: שיר

היי, יש לי כבר שלוש שנים גוש מעל העורף בצד שמאל (מאחורה בקרקפת). הייתי אצל שני כירורגים שאמרו לי שזה גוש שומן כמעט בלי שהסתכלו על זה לעומק. איך אני יודעת שזה באמת זה? איך בודקים מה זה? מה הדרך הכי בטוחה להסירו? מחפשת כירורג מומלץ באיזור תל אביב.(האם כירורג פלסטי עושה זאת?) תודה!

23/08/2016 | 14:49 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ ישנם מאפיינים בבדיקה ידנית שיכולים לרמוז על מהות הנגע. תשובה מוחלטת יכולה להינתן ע"י בדיקה היסטולוגית. ניתן להסיר את הגידול ע"י כריתה כירורגית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית