האם מסוכן להניק כשידוע שיש קרעים בשתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/08/2016 | 18:26 | מאת: אנונימית

אני בהריון באמצעות טיפולי הפריה שעברתי. לפני התהליך הרופא הריון שלח אותי לבדיקת US והתברר שיש לי קרע בשני השתלים מניתוח שנעשה ב 2008 . הדבר אומת אח"כ גם בבדיקת MRI . הרופא הפלסטיקאי כתב מכתב רשמי שאין הדבר מייצר סכנה להריון, ושאפילו אוכל להניק. האם כך הדבר או שאני מסכנת את התינוק/ת?

23/08/2016 | 15:14 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והשתלים קרועים ,ממליץ להחליפם בהקדם בתאום עם הרופא הגניקולוג. השארת השתלים הקרועים למשך זמן ארוך גורם למולקולות של סיליקון לנדוד לבלוטות הלימפה וליצור גושים בעיקר בבלוטות הלימפה בבתי השחי, וברקמת השד במידה והשתל הוכנס בכיס מעל השריר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית