שקעים מתחת לעיניים- עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/08/2016 | 23:45 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 34, מעשנת מזה עשר שנים. לאחרונה הופיעו לי שקעים מתחת לעיניים- יש ממש שקע וצבע שחור. אני מאוד מוטרדת... הלכתי לרופא פלסטיקאי מומחה ועשיתי הזרקה של חומצה היאלורונית בשתי העיניים. ההזרקה עזרה ממש קצת ואין שיפור משמעותי. רציתי לשאול כמה שאלות ואשמח לעזרה: 1. האם יש מקרים שבהם ההזרקה לא עוזרת? 2. מה אפשר לעשות כדי למלא את השקע? סוג מסוים של החומצה ההיאלורונית? 3. שאלה חשובה ביותר- האם העישון גרם לשקעים? האם הפסקת העישון יכולה לגרום למצב להשתפר ולהתחדש ? תודה רבה על העזרה!

23/08/2016 | 15:03 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא ניתן לתת תשובה למקרה פרטני ללא בדיקה. עקרונית ,ניתן לשפר את השקעים ע"י שימוש בחומצה היאלורונית. היבדקי ע"י רופא המשפחה לגבי בראותך הכללית. בכל מקרה,ממליץ על הפסקת עישון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית