לאחר ניתוח- דחוף..................

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/07/2016 | 01:37 | מאת: שלי

שלום, אני כשבועיים לאחר ניתוח אף 1. ויש עיוות רציני בקודקוד האף ניראה שהרופא הוציא יותר מידי סחוס ואז למראה חיצוני ניהיה כמו שסע הרופא אומר שלאחר שירד הנפיחות זאת אומרת בעוד שנה יבצע תיקון ע"פ המראה מאוד ברור שהעיוות לא קשור לנפיחות האם אחרי שבועיים מותר להזריק חומר מילוי זמני? ואם לא לאחר כמה זמן מותר להזריק חומר? ולאחר כמה זמן מינימום מותר ניתוח מתקן? 2. שני הנחיריים שלי מבנה צר ומאורך, עכשיו נחיר אחת צד ימין ( העיוות בקודקוד גם צד ימין) הנחיר נמוכה יותר מהשניה ממש בולט אני בלחץ אשמח לדעתך.

01/08/2016 | 19:24 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא נוגעים מחדש באך אלא לאחר החלמה של נספר חודשים. פזיזות עלולה להחמיר את המצב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית