פתיחת חתך לאחר ניתוח בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/07/2016 | 20:42 | מאת: יראל

שלום. הורדתי גוש קטן בשד שהיה די עמוק( לא ממאיר, מעין צ'יסטה) ולאחר שהורדתי את התפרים נפתח החתך ונהיה לי מעין פצע עם בור עמוק, מרחתי בהתחלה משחה אך אחרי מספר ימים הרופאה אף הוסיפה אנטיביוטיקה בכדורים צפוויט פורטה 500. כבר עברו כשבועיים, כמה זמן עד שהפצע יסגר? הרופאה אף מסרה כי אין להכנס לברכת שחיה עד שהפצע יסגר לגמרי , אך למי נהר ניתן להכנס? או שגם יש סיכוי שהמקום יזדהם? תודה

01/08/2016 | 19:18 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

קורה שהפצע לאחר ניתוח ניפרם. כדי לקבל את הצלקת הטובה ביותר,לקצר את תהליך הרפוי,ולהמנע מסיבוכים,הייתי ממליץ לבקש מהמנתח לתפור את הפצע מחדש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית