צד אחד של הפנים נפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/07/2016 | 03:09 | מאת: תומר

שלום רב, שמי תומר בן 28 מילדות יש לי צניחת עפעף ימין של הפנים - לאחרונה עברתי ניתוח קיצור שריר העפעף על מנת לנסות לתת סימטריות בין העניים אני רואה שניתוח לא עזר לסימטריות בין העניים אלה רק לפתיחה מלאה של העפעף כאשר אני מסתכל בתמונות אני שם לב שצד ימין הינו נמוך מצד שמאל - ממש רואים שעין אחת למעלה ועין שניה למטה יותר, האם קיימת אפשרות לתיקון המצב הזה? חשוב לי הנושא של הסימטריות בעניים ובהנחה שאכן ניתן לטפל בנושא אני מוכן לזה האם יש טיפול בנושא ואם כן למי עלי לפנות ובאיזה תחום, תודה רבה.

01/08/2016 | 19:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לאף אחד אין סימטריה מושלמת בין הצד השמאלי והימני של גופו .אין דרך לקבל סימטריה כזו גם ע"י ניתוחים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית