המלצה לכירורג/ית פלסטי להורדת שומן בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/07/2016 | 00:15 | מאת: לילו

שלום רב, יש לי גוש שומן בכתף שהולך וגדל עם השנים, כרגע גודלו כ1.5 ס"מ, אומנם הוא גדל בקצב איטי אך גדל, זה מפריע לי מאוד כיוון שזה בקו הכתפייה ואני מעוניינת להסיר אותו. אני מאוד חוששת מהצלקת ואף נאמר לי שבכתף הצלקות הן בולטות יותר/מתאחות פחות אשמח להמלצה לכירורג פלסטי מעולה כך שהצלקת תהיה קטנה ככל האפשר תודה אני מבינה

23/07/2016 | 09:52 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואומנם מדובר בריכוז עודף של תאי שומן ניתן לבצע שאיבת שומן דרך חתך של מספר מילימטר ,במידה ומדובר באטרומה[בלוטת חלב],בד"כ החתך הוא כס"מ.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית