גוש בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/07/2016 | 01:14 | מאת: חנה

שלום, כבר מעל לחודש שיש לי מין גוש בפנים התנפחו לי הפנים והיה לי זיהום בפנים לקחתי אוגמנטין. וירד לי הנפיחות ונשאר לי גוש כזה שנוגעים בלחי מרגישים משהו קשה.הייתי אצל כירורג פלסטי ואמר לי שצריך לפתוח את זה ולתפור? האם זה נכון אני מפחדת לעשות תפרים בפנים. הגוש יכול להיעלם לבד אולי? תודה רבה על התשובה.

20/07/2016 | 08:57 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ככל הנראה מדובר בבלוטת חלב של זקיק השיער, וככל הנראה במידה ולא תוציאי אותה,הגוש יכול לגדול ואף להזדהם בשנית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית