ניתוח לשחזור האף.. שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/07/2016 | 20:42 | מאת: עדי

שלום רב, אבא שלי בן 54, לפני 3 שנים גילו לו סרטן באף ניתן לציין שגם המחיצות נפגעו והוא עבר כריתה כמעט מלאה אך יש בסיס לאף הוא עבר בסביבות ה7-8 ניתוחים אשר לא צלחו שאחד מהם זה מתלה מהמצח והעור שלו לא קיבל את זה אנחנו אבדי עצות.. נורא קשה למצוא מנתח אשר עוסק ספציפית במקרה הזה כי אני יודעת שזה לא מקרה נפוץ במיוחד אשמח למנתח אשר עוסק בזה.. כי אני לא יודעת איך בודקים ולאן הולכים תודה רבה, עדי

06/07/2016 | 12:21 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציעה שתבקשי את הרופאים במחלקה לכירורגיה פלסטית בה נותח. במידה והגידול הוצא בשלמותו,יתכן ובמקום לשחזר,ניתן להשתמש בתותב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית