שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/07/2016 | 15:45 | מאת: רות

שלום בתי בת 4 קיבלה כוויה באימה ממחליק שיער בחום 270 כוויה בדרגה 1-2 מלפני חודשים כעת באזור הכוויה נשאר שינוי בפגמנטציה - צבע עור יותר כהה ובחלק שבו השכבה התקלפה בטעות בזמן שהייתה משחקת אחרי יומיים מהכוויה נשאר עותר בהיר מצבע העור הרגיל. יש לציין שאני מזהה שיש עדיין שערות במקום הכוויה למרות השינוי בפגמנטציה. אני מאוד מודאגת כי זה מאוד לא יפה וחוששת שזה ישאר. האם יש טיפול לזה או שעלי רק לחכות. הערה- אני מזהה שכאילו שכבת הפיגמנטציה הכהה לאט לאט יורדת וכאילו יש תחושה שיש התבהרות לא יודעת אם יש דבר כזה. אשמח לתשובתך.

06/07/2016 | 12:25 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

חייתי ממתין להשלמת ההחלמה 6-12 חודשים. בכל מקרה התייעצי ברופא עור המטפל בפיגמנטציות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית