פריחה עקב שימוש באנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/06/2016 | 08:39 | מאת: סיון

שלום רב, מזה תקופה ארוכה (יום ראשון הקרוב ימלא חודש) שאני נוטלת שתי אנטיביוטיקות דרך הפה: ציפרו 500 מ"ג ודיספטיל 800 מ"ג. פעמיים ביום לאחר שהיה לי זיהום בשתל ונותחתי לצורך החלפת שתל חדש. לפני כיומיים שמתי לב כי התחילה לי פריחה באיזור החזה אך לא מגרד האם עליי להפסיק את הטיפול או שמא אוכל לחכות למחר (קבוע לי תור למרפאות חוץ). תודה

03/07/2016 | 09:17 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ממליץ להתייעץ ברופא המנתח צריך לבדוק אותך ולהתרשם מסוג הפריחה והתפשטותה לפני קבלת החלטה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית