גדלה לי ציסטה על הפנים באזור הלחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

23/06/2016 | 18:46 | מאת: מנתניה

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להסיר את הציסטה ללא ניתוח, יש לי קוסמטיקאית שעברה המון הכשרות כולל אסתטיקה פרא רפואית וטענה שהיא תוכל להוציא לי את זה, היא הביאה לי אנטיביוטיקה משחה ובנוסף לקחתי מרשם מרופא לאנטיביוטיקה דרך הפה היא אמרה לי שברגע שזה יתרכך היא תוכל להוציא את זה.. כיצד לפעול??

26/06/2016 | 10:36 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין דרך להוציא בשלמות את הציסטה ללא ניתוח. גם אם בעזרת אנטיביוטיקה הזיהום יחלוף ויסחטו את תוכן הציסטה,כל זמן שבלוטת החלב נשארת,הציסטה תתחדש ואף עלולה להזדהם בשנית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית