הוצאת שתלי סיליקון והרמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/06/2016 | 12:07 | מאת: ל

שלום רב, לפני כשבע שנים שוכנעתי (לצערי) על ידי מנתח, לעשות הגדלה במקום הרמה. הוא אמר שזה עדיף. לא עניין אותי להגדיל, הייתי מידה c, אלא רק להרים. (לא עברתי לידות, הם פשוט היו נפולים). בניתוח הוא הכניס סיליקון ענק, אשר לטענתו לא הייתה ברירה מאחר והעור היה מאוד אלסטי. התוצאה הייתה הפוכה - גם נשארתי עם חזה ענק ללא רצוני, וגם נופלים יותר מפאת הכובד ככל הנראה. ביררתי בכללית, מאחר ויש לי פלטינום ואני זכאית להנחה משמעותית, והם לא עושים הוצאה והרמה, אלא רק החלפה והרמה. אשמח לדעת מה ההמלצה. אני מניחה שיש היגיון מאחורי זה אך אני לא מצליחה להבין אותו. תודה רבה

21/06/2016 | 08:43 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואין לך מספוק רקמת שד ושומן,הוצאת השתל לחלוטין ,וביצוע הרמה ,ישאיר שד שטוח מצולק ולא יפה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית