ניתוח פלסטי באף, בלוג נטול צנזורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/06/2016 | 19:44 | מאת: אורלילית

שלום, אני לא יודעת אם ניתן לפרסם פה, זה לא לצורך שיווק כלשהו, ממש לא. עברתי ניתוח אף ופתחתי בלוג שיתאר לכם את חווית ההחלמה ואת התהליך שלפני ואחרי הניתוח, אם את או אתה לפני הניתוח הראשון שלך, אני מזמינה אותך להכנס, בלוג פשוט שכל המטרה שלו היא שיהיה לכם מושג ואם תצטרכו תשאלו אותי שאלות מניסיון החוויה שלי, אשמח מאוד לענות! הכתובת: https://orlilit.blogspot.co.il/

14/06/2016 | 19:46 | מאת: אורלילית

חשוב לי לציין כי אין לי אינטרס לפרסם שום מנתח והבלוג נפתח אך ורק לצורך קבלת אינפורמציה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית