קסטלזמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/05/2016 | 07:33 | מאת: קטי

יש לי קסטלזמה בעפעפיים עליונים ותחתונים.המליצו לי ניתוח. בהרדמה מקומית. בגלל שהנגע גדול לא יחתכו הכל.השאר" יצרבו" האם יש סיכונים ?מה קורה במידה וחוזר שוב.? שאלה-אני סכרתית ובעיות בבלוטת התריס)כגור ליום(. אני נוהגת לשתות כל בוקר1/4 כפית תבלין כורכום.האם צריך להפסיק לפני ניתוח כזה.?וכמה זמן? תודה רבה.

27/05/2016 | 09:36 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

קסנטלזמה נוצרת משקיעת כולסטרול בעיקר בעפעפיים. לא תמיד יש קשר בין רמת הכולסטרול בדם ובין הופעת הקסנטלזמה . במידה וכמות העור מאפשרת כריתה ,כורתים את עודפי העור בעפעף עם הנגע. את השאר מאיידים. במידה והנגע חוזר ,מבצעים את הפעולה שנית. היבדקי ע"י הרופא המטפל לפני הפעולה לאשר את כשירותך הרפואית לפני הפעולה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית