חברה של שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/05/2016 | 17:47 | מאת: דינה

שלום, אני בת 30 יש לי חזה קטן ואני לקראת ניתוח הגדלת חזה. אני רוצה שתהיה לי צורה הכי טבעית שיכולה להיות וחשוב לי שהמגע לא יהיה נוקשה. אתמול הרופא הציג שלושה חברות של שתלים: אלרגן,סילימד ומנטור. איך אני יודעת איזה שתל באמת הכי טוב ומה הכי יתאים לי?

10/05/2016 | 12:44 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כל סוגי השתלים שציינת, דומים בתכונותיהם בסך הכל, ולכל רופא מנתח, העדפה אישית. בגדול, חשוב לבדוק שלשתלים יש אישור של משרד הבריאות, של משרד התקנים הארופאי וכדאי גם של ה FDA. למיטב ידיעתי לכל השתלים הללו, יש.

13/05/2016 | 16:38 | מאת: דנה

היי, חייבת עזרה דחוף בשבוע הבא אני צריכה לעשות את הניתוח, מההתחלה ציינתי בפני הרופא שאני רוצה את הצורה הכי טבעית ושאלתי לגבי שתל אנטומי, הרופא אמר שאין צורך ושעדיף עגול, לאחרונה יוצא לי לראות מלאאא בנות שעשו וכל אלה שהצורה שלהן ממש יפה!! בדיוק כמו שאני אוהבת אומרות שהשתל הוא אנטומי.. הרופא ממליץ לי עגולים.. מה לעשות?! להתעקש??

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית