ניתוח לטיפול בסנטר כפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/04/2016 | 18:24 | מאת: סנדרה

שלום לכולם, הייתי מעוניינת לשמוע מנשים שעברו ניתוח/טיפול בסנטר כפול ויכולות לתת לי המלצות/הסתייגויות. אני בת 29, ממוצעת, יש לי בעיה של סנטר כפול גנטי (אין ספק שגם שהשמנתי זה השפיע, אבל גם כששקלתי 50 ק"ג עדיין הוא היה שם). זה מאוד מפריע לי ומאוד הייתי רוצה לטפל בזה. ניסיתי לעשות קצת מחקר באינטרנט וקראתי על טיפולים חדשניים ולא פולשניים (NECK TIGHT) אני מתייעצת פה עם אנשים מאחר ואני חיה בחו"ל ולכן אין באפשרותי לקבוע כרגע עם מנתח מה גם שהייתי שמחה לשמוע מחוויות אישיות של אנשים. תודה רבה!

01/05/2016 | 10:21 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במרבית המקרים,בעקר בגילאים צעירים ניתן לשפר את אזור הצוואר בעזרת שאיבת שומן בטכניקות שונות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית