שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/04/2016 | 05:37 | מאת: שרית

שלום, אני מעוניינת לעשות שאיבת שומן ומתיחת בטן לאחר כמה לידות. הבנתי שזה מומלץ רק לאחר שהחלטתי שאיני מעוניינת בעוד הריונות. מה קורה אם לאחר הניתוח אכנס להריון מפתיע? ( אני מאוד פוריה..)

18/04/2016 | 08:56 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מומלץ לבצע ניוח מתיחת בטן רק לאחר סיום הלידות, מכיוון שזהו ניתוח יקר ולא קל ואין טעם לבצע אותו, ולתקן את השינויים שגרמו ההריונות, אם יודעים שיש סיכוי להריון נוסף. עם זאת, אין שום מניעה להיכנס להריון נוסף לאחר ניתוח מתיחת בטן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית